Friend of WOT
Количка
0 продукта
 
Най-продавани
Mod. 8000.002 Mod. 8000.002
29.00лв  
Mod. 9009.104 Mod. 9009.104
186.00лв  
 
Производител
 
Еконт

 

Транспорт и Плащане

Онлайн Магазин. Информация за ТРАНСПОРТ и начини на ПЛАЩАНЕ. Моля прочетете!

За да бъде изпратена вашата поръчка от транспортната фирма се изисква :

1. Вашите имена.

2. Точен и пълен адрес на получателя.

3. Телефонен номер за връзка.

След уточняване на Вашата поръчка тя ще ви бъде доставена от наши складове в страната на посочения от вас адрес със спедиторска фирма по ваш избор, или с тази която доставят до вашето населено място, или със Спиди.С експресна или икономична услуга и застрахована.

 

* Забележка: За обемистите и тежки пратки спедиторските фирми не се ангажират да доставят пратката до етажа и апартамента на клиента, а се доставя до входа на дома. Моля клиентите да имат в предвид тази подробност при получаване на подобни пратки.

 

- Всички цени в сайта са крайни-с включено ДДС.

 

- Сумата на доставката не е включена в цената на продуктите. Тъй като транспортните разходи не могат да бъдат предварително калкулирани, - те варират в зависимост от разтоянието на клиента до нашия склад и от вариантите за доставка - "експресен", "икономичен", "до поискване" или "до адрес", "застраховка" , "% за наложен платеж"...

 

- Всички транспортни разходи са за сметка на клиента.

 

Начини на плащане :

 

1. С банков превод- чрез платежно нареждане. Щом превода бъде получен, ще бъде изпълнена и Вашата поръчка. Когато куриера извършва доставката няма да дължите никаква сума.

 

2. С наложен платеж -стойността на Вашата поръчка се заплаща на куриера в момента на получаването й.

Имате възможност да получите фактура, като предварително изпратите данните на Вашата фирма и уточните детайлите по и-мейла.

* * *

Важно:

 

- При изпращане пратката ще бъде задължително застрахована.

 

- Преди нейното изпращане ние я преглеждаме задължително.

При получаването и пред служител на спедиторската фирма, моля проверете всичко за възникнали транспортни повреди. И ако са настъпили такива - е необходимо да се направи застрахователен протокол за това.

- Ако не се съобразите с изискването , то след това застраховката не важи и тези евентуални повреди при транспортиране не се изплащат от застрахователеля на фирмата спедитор, а са за ваша сметка.